Naleśniki z mąki ryżowej z malinami i migdałami
Składniki:
- 30g mąki ryżowej
- 1 całe jajko
- 2 białka jaj
- 100g malin
- 20g migdałów
- 10g odżywki białkowej
- 100g jogurtu naturalnego 0%
Sposób przygotowania:
Mąkę ryżową wymieszać z jajkiem, białkami oraz odżywką białkową. Gotową masę wylać na rozgrzaną patelnię i smażyć do momentu aż naleśnik się zarumieni. Na gotowego naleśnika wykładamy jogurt naturalny. Przyozdabiamy całość owocami i migdałami.
Smacznego! :)
DODANO:
18/02/2018
Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
https://fitwomen.pl/images/g/636543880102829496.jpg
SFD