Polędwiczki z kurczaka z warzywami
Składniki:
- 150g polędwiczek z kurczaka
- 100g marchewki
- 50g fasolki szparagowej żółtej
- 30g brokuła
- 30g kalafiora
- 2 łyżki sosu chili słodko-pikantnego lub innego
Sposób przygotowania:
Marchewkę obrać i pokroić w plastry. Mięso oczyścić i wymieszać z sosem. Wszystko włożyć do rękawa do pieczenia i zawiązać. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 25-30minut lub umieścić w kuchence mikrofalowej na 15 - 20minut.
Smacznego!
DODANO:
16/02/2018
Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
https://fitwomen.pl/images/g/636543881993490457.jpg
SFD