Podwójna czekolada
Wartość odżywcza: | 100 gramów |
Wartość energetyczna
|
1909,181kJ / 456kcal
|
Tłuszcz
|
29g
|
-kwasy tłuszczowe nasycone
|
18g
|
Węglowodany
|
53g
|
-w tym cukry
|
5g
|
-w tym poliole
|
35g
|
Błonnik
|
7,5g
|
Białko
|
6g
|
Sól
|
0,72g
|
mąka pszenna, czekolada 27% (substancja słodząca: maltitole, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny [z soi]), krem brownie 25% (substancja słodząca: maltitole, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, olej rzepakowy, serwatka w proszku [z mleka], emulgator: lecytyny [z soi], aromat), tłuszcze roślinne (olej kokosowy, olej rzepakowy), substancja słodząca: maltitole, kakao, aromat, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu