Podwójna czekolada
Wartość odżywcza: | 100 gramów |
Wartość energetyczna
|
1909 kJ / 456 kcal
|
Tłuszcz
|
29 g
|
-kwasy tłuszczowe nasycone
|
18 g
|
Węglowodany
|
53 g
|
-w tym cukry
|
5 g
|
-w tym poliole
|
35 g
|
Błonnik
|
7,5 g
|
Białko
|
6 g
|
Sól
|
0,7 g
|
mąka pszenna, czekolada 27% (substancja słodząca: maltitole, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny [z soi]), krem brownie 25% (substancja słodząca: maltitole, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, olej rzepakowy, serwatka w proszku [z mleka], emulgator: lecytyny [z soi], aromat), tłuszcze roślinne (olej kokosowy, olej rzepakowy), substancja słodząca: maltitole, kakao, aromat, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu