Dodaj do koszyka

Apple In Jelly ALLNUTRITION1000g

4,96 z 26 opinii 5 0
Sprawdź inne dostępne produkty

Sprawdź inne

32,99

Ten produkt jest chwilowo niedostępny.

  • PRZEPYSZNY SMAK JABŁKA
  • ZAWARTOŚĆ OWOCÓW TO AŻ 80%!
  • SŁODZONE ERYTRYTOLEM
  • DOSKONAŁY DODATEK DO WSZELAKICH DAŃ I DESERÓW
  • DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA JAK I DO ZAPIEKANIA
  • IDEALNY DODATEK DO OMLETÓW, OWSIANEK I CIAST

APPLE IN JELLY to inaczej owoce w żelu tzw. frużelina, w której to zanurzone zostały kawałki owoców jabłek z dodatkiem cynamonu. Produkt otrzymany z najwyższej jakości owoców.

Apple In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.

Właściowści Jabłka:

Jabłka to owoce niskokaloryczne, które wspomagają kuracje odchudzające – jedno jabłko to tylko 55 kalorii. Owoce te zawierają m.in. witaminę C, błonnik, potas i żelazo. Jabłka mają nie tylko mało kalorii, tłuszczu i sodu, ale zawierają też witaminy i minerały. Błonnik zawarty w jabłkach pomaga regulować poziom cholesterolu oraz cukru we krwi. Obniża on także ciśnienie tętnicze krwi i poprawia perystaltykę jelit. Błonnik zmniejsza też uczucie głodu. Pektyny obecne w jabłku wiążą wodę i dzięki temu wydłużają uczucie sytości.

Jabłka mają niską wartość na indeksie glikemicznym zatem są zalecane do spożywania przez osoby chorujące na cukrzycę lub hiperglikemię (nie dotyczy soku). Zawierają one witaminę C, która wzmaga odporność, potas i magnez dla zdrowego układu nerwowego.

Składniki: jabłko (80%), substancja słodzaca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromat, substancja konserwujaca: sorbinian potasu, sok cytrynowy (z zageszczonego soku), barwnik: karoteny, substancja słodzaca: sukraloza

Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie należny stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Może zawierać zboża zawierające gluten, soje, mleko, orzechy, seler i produkty pochodne. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10 °C. Zużyć w ciągu 7 dni.

Wartość odżywcza:100 gramów
Wartość energetyczna 217,714kJ / 52kcal
Tłuszcz 0g
-kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 22g
-w tym cukry 7,7g
-w tym poliole 9,9g
Błonnik 1,6g
Białko 0g
Sól 0,04g
Składniki: jabłko (80%), substancja słodząca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sok cytrynowy (z zagęszczonego soku), barwnik: karoteny, substancja słodząca: sukraloza
Ilość opinii w twoim języku: 0
Ilość opinii w innych językach: 26

UWAGA - kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez Sklep FitWomen © 2022. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach - pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)

Sprawdź co kupiły inne kobiety
Było o nas głośno w:

Płatności obsługują

Nasi partnerzy logistyczni