WANILIA
Wartość odżywcza: | 100 gramów | 25 g (1 porcja) |
Wartość energetyczna
|
1800 kJ / 430 kcal
|
450 kJ / 108 kcal
|
Tłuszcz
|
24 g
|
6 g
|
- w tym nasycone
|
7,8 g
|
2 g
|
Węglowodany
|
54 g
|
14 g
|
- w tym cukry
|
<0,5 g
|
<0,1 g
|
- w tym poliole
|
24 g
|
6 g
|
Błonnik
|
3,8 g
|
1 g
|
Białko
|
7 g
|
1,8 g
|
Sól
|
0,4 g
|
0,1 g
|
mąka pszenna , substancja słodząca: maltitole, oleje roślinne i tłuszcze (palmowy i rzepakowy), jaja, mąka sojowa, fruktooligosacharydy, modfikowana skrobia kukurydziana, stabilizator: glicerol, aromat waniliowy, sól, emulgator: lecytyny [z soi], substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, fosforany wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sok z cytryny, białko karobu, błonnik karobu
może zawierać mleko i produkty pochodne.